Zelfgemaakte fishsticks met spinazie en tartaar

Zelfgemaakte fishsticks met spinazie en tartaar

2 personen -

Ingrediënten

  • bloemige aardappelen
  • ei
  • paneermeel
  • witte visfilets (bv. pangasius, kabeljauw of dorade)
  • spinazie
  • olijfolie
  • bloem
  • boter
  • melk
  • Devos & Lemmens tartaar
  • snuifje nootmuskaat
  • peper en zout

Instructies

  • Stap 1 Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukjes. Kook deze gaar (+/- 20 minuten)
  • Stap 2 breek het ei in een kom. Dep de vis droog met keukenpapier en kruid deze met peper en zout. Snij de visfilet in 4 gelijke stukken. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het losgeklopt ei en tenslotte door het paneermeel.
  • Stap 3 Verhit 1/3 van de olijfolie in een antikleefpan en stoof de spinazie aan. Kruid met peper en zout.
  • Stap 4 Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de boter, spinazie, melk, peper, zout en nootmuskaat toe. Meng dit tot een mooi geheel.
  • Stap 5 Verhit de overige olijfolie en bak de fishsticks. Serveer de spinazie met de gebakken fishsticks en tartaarsaus van Devos&Lemmens.

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals