Italiaanse aardappelsalade met pesto mayonaise

Italiaanse aardappelsalade met pesto mayonaise

4 personen -

Ingrediënten

  • geschilde aardappelen
  • D&L Mayonaise met pesto smaak
  • Halve rode ui
  • gehakte verse peterselie
  • zout & zwarte peper

Instructies

  • Stap 1 Schil de 1kg aardappelen en doe ze in een kookpot. Breng vervolgens de aardappelen aan de kook tot deze gaar zijn (ongeveer 20 minuten).
  • Stap 2 Giet de aardappelen af en laat deze afkoelen. (Indien u dit proces wil laten versnellen haal, de aardappelen dan uit de warme kom en leg deze verspreid tussen 2 handdoeken.
  • Stap 3 Eens de aardappelen zijn afgekoeld, dienen deze in middelgrote partjes gesneden te worden. Verzamel de stukjes in een grote kom.

  • Stap 4 Voeg de andere ingrediënten toe aan de kom met aardappelen en meng alles goed door elkaar.
  • Stap 5 TIP: De aardappelsalade kan geserveerd worden met een gebakken biefstuk of tijdens je barbecue

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals